Sinu esimesed sammud

Kas oled vahel kimbatuses kui teed toidupoes valikuid?  Mõtled, millist toitu valida, et oleks tervislik, annaks energiat, oleks e-ainete vaba ja samas lihtne valmistada.  Vahel ehk ei mõtle ja toidukorv täitub harjumuslike valikutega.  Kuidas siis leida optimaalne lahendus tervisliku menüü koostamisel?

Oluline, mida teadma pead on põhimõtted, kuidas teha toitumises õigeid valikuid. Sa ei pea loobuma oma söömisharjumustest, aga sa valid kvaliteetsemad toiduained.
Esimene samm. Lihtsalt alusta.  Telli tasuta toitumisjuhised, klikka nupule saada juhised ja sinu postkasti jõuavad nõuanded, kuidas koostada endale tervislik menüü.
Teine samm. Tegutse järjepidevalt oma eesmärgi nimel.  Kui vajad  toetust ja suhtlemist inimestega, kellel on sarnased eesmärgid, siis osale meie seminaridel.  Grupis olles saad tõeliselt positiivse energia, palju ideid tervislikust toitumisest ja teiste kogemusi, mis aitavad sinul muuta oma harjumusi.
Kolmas samm. Koostöö toitumisnõustajaga.  Individuaalsel nõustamisel räägime sinu menüüst, toitumisharjumustest, soovidest.  Klikka kodulehele ja ole infoga kursis.
Alusta juba täna esimese sammuga!

Kirjuta meile...

*