Temaatiline üritus koos õhtujuhiga


Tallinna Kesklinna Valitsuse ja Mustamäe LOV kutsel osalesime koos õhtujuhiga Heino Sinisalu perepäeval, kus viisime läbi temaatilise ürituse.

Männimetsa piknikuplatsil võttis osalejaid vastu imeilus ilm ja õhtujuhi valitud meeleolukas muusika. Päeva teemaks oli tervis ja tervislik toitumine ning päevakorral olid paljud tervisliku toitumisega seotud väljakutsed.

Toitumise küsimused puudutasid kaalu probleeme, toiduainete valikuid, toiduainete hinda, toiduvalmistamise viise jpm. Jõudsime paljuski ühisele arusaamisele. Toidukordi peab olema rohkem kui hommiku ja õhtusöök, rafineeritud tooted pigem võtavad, kui annavad tervist, vett tuleb juua ka siis, kui ei ole janu jpm.

Kui räägime tervisest ja tervislikust toitumisest, siis ei saa puududa ka liikumine. Õhtujuhi lõbusatest mängudest võtsid osa nii suured kui väikesed. Osalejatele jagasid infot ja mõõtsid vererõhku, veresuhkrut arstiteaduskonna üliõpilased.

Tänud vajaliku ürituse korraldajatele, üliõpilastele, õhtujuhile ja kõikidele osalejatele.

Kirjuta meile...

*