Tervislik päevamenüü

Kas küsid endalt sageli … Mida täna süüa teha?  Kuidas teha tervislikum toit?  Millist rasvainet valida? Milline on tervislik magustoit? Kuidas toituda, et kehakaal säiliks või alaneks?  jne. jne.  Ometi on sageli kiire ja valikud on harjumuspärased.

Kõikidele nendele ja paljudele teistele küsimustele anname vastused kursusel “Tervislik päevamenüü”.  Räägime teemadest, mis on osalejatele olulised ja lihtsatest muutustest, et meie menüü oleks võimalikult tervislik.

Osalejad saavad kaasa igal kohtumisel tervisliku päevamenüü koos retseptide ja toitainete arvestusega.  Analüüsime menüüd ja õpime tasakaalustatud menüüd  oskuslikult koostama.  Saad ideid ka oma lemmikretsesptide tervislikumaks muutmisel.

Info kursuse kohta tel.5135660 (Ene) või e-mail:  ene.magi@gmail.com

Kirjuta meile...

*