Motiveeriv toitumispäevik

4831218-2xsToitumispäevik on nagu iga teinegi päevik, ainult teemaks on toitumine. Päevikusse kirjutad ülesse kõik toidud, joogid, snäkid, mida oled päeval tarbinud. Mida tähendab aga motiveeriv toitumispäevik?

Toitumispäeviku kirjutamise eesmärk peab olema selline, mis sind tõeliselt motiveerib. Siis on seda palju lihtsam täita ja sul puuduvad igasugused vastuväited, miks sa ei saa seda teha. Kui sa ei ole kunagi toitumispäevikut kirjutanud, siis tee seda alguses lihtsalt selleks, et päeva lõpus üle vaadata oma toiduvalikud. Analüüsi, kas tänu sellele tegevusele oled teinud teistsuguseid valikud, kas oled mõne magusa snäki jätnud suhu panemata, kas oled joonud rohkem vett kui tavaliselt? Kui see nii on, siis tähendab see võitu sinu harjumuste üle.

Sa võid alustada toitumispäeviku täitmist koos sõbrannaga/sõbraga, et oleks keegi, kellega pärast päevamenüüd analüüsida.

Toitumispäevik annab võimaluse päevamenüü tasakaalu kontrollida toitumisprogrammiga nutridata (toitumine.ee). Kui õigetest toiduvalikutest oled juba teadlik, siis toitumisprogrammiga saad ülevaate toitainete tasakaalust. Mind motiveeris väga teadmine, et minu esimese päeva tavapärane päevamenüü õigete toiduvalikutega oligi tasakaalus:))

Toitumispäevik võib olla väga eriline, kus on illustreerivad pildid sinu päevamenüüst. Miks mitte kasutada sellist võimalust!

Ükskõik milline on sinu motivatsioon toitumispäeviku pidamisel, tähtis on see, et see viib sind lähemale õigetele valikutele ja toitainete tasakaalule menüüs, mis omakorda tähendab paremat tervist.

Kirjuta meile...

*