Koosta endale toitumiskava!

Mida tahaksid oma toitumises muuta? Mõtle sellele kui oskad ise koostada endale toitumiskava, päevamenüüd, teha õigeid toiduvalikuid. Kui sa ei ole kunagi sellele mõelnud, et võid ise olla enda toitumiskava autor, siis usu, et see on võimalik.

Liitu FB grupiga “Toitumiskava koostamine

Sul on vaja teada, mis on toitumiskava, mis on toitumiskava koostamisel tähtis, millised on õiged valikud. See on põnev ja motiveeriv teekond, mis viib sind sinu eesmärgini. Olgu see siis seotud sooviga kaalu alandada või tasakaalus veganmenüü koostada või hoopis hoida kontrolli all oma veresuhkur.

Kui oled valmis muutusteks ja valmis ise enda toitumiskava koostama, siis ei pea sa kunagi enam muret tundma, kas päevamenüü on tasakaalu, kas söön liiga palju või liiga vähe ja miks mu kehakaal ei lange.

FB grupis “Toitumiskava koostamine” räägime toitumisest, toiduvalikutest ja toitumiskava koostamisest.

www.toitumisnoustamine.ee

Kirjuta meile...

*