Päev ilma hommikusöögita?

Kas sööme selleks, et elada või elame selleks, et süüa? Kas oled mõtisklenud, mis on selle lause mõte? Söömine on kindlasti vajalik selleks, et elada ja olla terve. Seega peab toit olema selline, et tagaks meile tervise, ehk siis toitaineterikas.

Me peame eelkõige mõtlema seda, millised on meie toiduainete valikud ja kas päevamenüüs on toitained tasakaalus. Toitainete tasakaalu saavutame siis, kui menüüs on rohkem köögivilju, puuvilju, marju, seemneid, pähkleid, rafineeritud teraviljad asendatud täisteraviljaga ja vähem loomseid toiduaineid. Alles siis võime võrrelda toidust saadud energiat enda energiavajadusega ja jagada päevased toidukogused toidukordade vahel.

Videos näed ühte tasakaalus menüüd ja vaatame mis juhtub siis, kui hommikusöök jääb söömata.

Kirjuta meile...

*